Necklaces

Perledesign.com

- lampwork beads and jewelry by Lillen

I mange av smykkene bruker jeg håndlagede glassperler som jeg lager selv. Det gir mulighet for helt unik og personlig design. Glassperlene lages ved å smelte glass direkte i flammen fra en gassbrenner, en prosess som kalles lampworking. Rikt dekorerte perler er tidkrevende å lage og små kunstverk i seg selv. Mer om prosessen med å lage glassperler kan du lese her.

 

A lot of my jewelry is made using my own lampwork glass beads. This allows for a personal style and one-of-a-kind items. The beads are made from molten glass over a hot flame. If you want to know more about the process, klick here.

 

1001 nights

Her er fargerike og eksotiske håndlagede glassperler. Swarovski-krystaller, kuler av ametyst og greske keramikk-disker. Lås i Sterling sølv. Lengde: xx cm.

Lampwork beads, Swarovski bicones, amethyst rounds, greek ceramic spacers and Sterling silver lobster- clasp.

 

 

 

Dots 'n dots

Her er det håndlagede glassperler der prikker i svart og hvitt er smeltet inn lag på lag. Noen sorte kuler i onyx introduserer litt ro i designen. Mellom de store perlene finner du fasetterte krystall-perler. Mellomstykker i Bali-stil og lås er i Sterling sølv. Lengde: xx cm.

Lampwork dotted beads, onyx balls and facetted chrystal saucer beads. Bali-style spacers and lobster-clasp in Sterling silver.

 

Ivory-white baubles

Disse perlene er laget i elfenbenshvitt glass. Mønsteret skapes ved å legge på prikker, streker og snirkler av tynne glass-strimler som ikke smeltes ned i overflaten. Elfenben kler gull som følgesvenn. Her er det brukt Swarovski-krystaller i gyllen glød og gullbelagte (ja, ekte gull) greske keramikk-disker mellom perlene. Ved låsen er det brukt noen hvite jade-kuler. Låsen er i smykke-messing. Lengde: xx cm.

Lampwork beads, Swarovski bicones, gold-plated greek ceramic spacers and white jade rounds. Brass clasp.

 

Seaweed

Bruk av emale på overflaten skaper glidende overganger i farge som man ikke får til på annet vis. Jeg synes det er veldig vakkert. I disse perlene har jeg brukt emalje i forskjellige farger sammen med andre teknikker for å skape en variert effekt i duse deilige farger. Mellom perlene er det brukt Swarovski-krystaller og greske keramikk-disker. Lås i Sterling sølv. Lengde: xx cm.

Lampwork beads, Swarovski bicones, greek ceramic spacers and Sterling silver clasp.